Příchod podzimu s BRAND BOX!

Konec léta je spjat s návratem dětí do školních lavic, a tak v tomto boxíku nacházíme hned několik produktů pro sladké mlsání, které je pak vyváženo proteinovými produkty. Z dalších dobrot v Brand Boxu nalézáme těstoviny, rajčatový protlak a kofeinový nápoj. Pojďme si je tedy všechny ochutnat.

Tentokrát začneme nápoji, nejprve kofeinovým nápojem Tchibo Coffizz – tento osvěžující nápoj chutná jakoPříchod podzimu s Brandnooz box! jemně sycená ochucená voda a zároveň nabízí funkční benefity kávy. Představuje čirou energii přírodního kofeinu se sílou odpovídající dvojitému espressu. K dostání ve dvou příchutích, naše příchuť citrón s mátou je v tak zvané light verzi se sníženým obsahem cukru. Chuťově jde opravdu o osvěžující nápoj s výraznou chutí máty, sílu kofeinu pocítíte později, nebude se vám chtít jít ani spát.

 

Hledáte nízkosacharidovou svačinku, kterou si můžete snadno kdekoliv připravit? KetoDiet je proteinový nápoj v prášku s lahodnou čokoládovou příchutí, který stačí rozmíchat ve studené vodě. Směs obsahuje přes 60 % bílkovin, vitaminy,Příchod podzimu s Brandnooz box! minerály, vlákninu a téměř žádný cukr. Tento produkt oceníte i vzhledem k jeho bezlepkovosti. A musím říct, že je to taková ta „zdravá mňamka.“ Dalším z proteinových produktů je novinka od Penamu, a to Proteinový toust v unikátním kulatém tvaru. Každý plátek vás zasytí na dlouhou dobu díky pořádné dávce bílkovin a vlákniny. Toustík je chutný i několik dní po rozbalení a mi osobně více chutnal čerstvý než opečený.

Posledním ze "zdravějších" produktů jsou RACIO chlebíčky High Protein s vysokým obsahem bílkovin. V našem boxíku jsme nalezli čočkový chlebíček doplněný rýží. Pokud jste nikdy neholdovali rýžovým chlebíčkům tak jako já, možná vám zrovna tyto také zachutnají. Díky praktickému balení se můžete podělit s celou rodinou.

Polévkové těstoviny Abeceda od Zátkovy nemohly v tomto boxu chybět. Mladší školáci si tak krásně procvičíPříchod podzimu s Brandnooz box! písmenka. Zátkovy vaječné těstoviny se vyrábějí z mouky umleté ve vlastním mlýně a z kvalitních podestýlkových vajec. Tak neváhejte tyto těstoviny taky vyzkoušet! Rajčatový protlak Podravka v praktickém znovu uzavíratelném balení v tubě je použitelný i 60 dnů po otevření. Tento protlak je vyroben zcela přírodní cestou a to bez přídavku soli či jiných ingrediencí, je zcela bez „éček“, konzervantů a barviv, naopak s vysokým obsahem zdraví prospěšných lykopenů. Dopřejte svým pokrmům opravdovou chuť rajčat, která dozrála pod středomořským sluncem a byla zpracována do 24 hodin od sběru. Tento produkt testovala kolegyně a moc si jej pochvalovala.

Nyní už se konečně dostáváme k tomu sladkému mlsání. Oplatky Horalky asi netřeba představovat, je to taková ideální svačinka nejen na hory. Jsou obvodově máčené v čokoládové polevě a naplněné chutným a oblíbenýmPříchod podzimu s Brandnooz box! arašídovým krémem.

Dalším oplatkem z boxíku jsou Manner Snack s mléčnou náplní a lískovými oříšky v mini verzi akorát tak do kapsičky vaší ratolesti. Tato křupavá oplatka zachutná určitě každému.

Želé bonbóny JOJO 1+1=3 vašim dětem přinesou zároveň i zábavu, kdy musí spojit dvě jedinečné příchutě a vznikne tak třetí. Kombinací kiwi s hruškou vznikne jablko, skořice s citrónem vykouzlí příchuť oblíbené coly. Toto želé je bez lepku, není přeslazené, nevýhodou však je nerovnoměrný poměr všech příchutí, tudíž moc kombinací nevytvoříte. Možná v jiném balíčku to bude lepší :-).

Posledním produktem jsou žvýkačky s tekutou náplní Mentos s příchutí citrónu. Jsou bez cukru, s lahodnou tekutou náplní s výtažkem ze zeleného čaje. Praktické balení obsahuje 15 ks žvýkaček a hravě se vejde do kabelky nebo batohu. Užijte si pocit dlouhotrvající svěžesti!

Na závěr bych ještě zmínila bonusové produkty, a to 100% přírodní čaje Hannasaki, které jsou opravdu lahodné.

 

 

 

 

 

přidejte na:
BB

23. 09. 2021

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář