Prosincový Brandnooz box

 

Konec roku 2015 se nám nebezpečně blíží a snad každý z nás se těší na Štědrý den. Období hojnosti, svátky klidu a míru, to jsou Vánoce. Do redakce nám dorazil poslední Brandnooz box v letošním roce a velmi se těšíme na novinky v roce novém. Přinášíme prosincovou recenzi na výrobky z Brandnooz boxu.

 

V boxu po dlouhé době nebyly nápoje k ochutnávání, ale spíše “dobroty” hodící se nejen na vánoční stůl. Znáte to, období vánočních svátků je časem, kdy se potkávají přátelé a hlavně rodina. K občerstvení můžete připravit například limitovanou novinku od společnosti Bohemia Zimní křupání. Jedná se o jedinečný zimní mix preclíčků a krekrů. Ochutnat můžete křupavé vločky, zvonivé preclíčky nebo botky k nakousnutí.

 

 
 

Pokud jste zastánci typicky českých brambůrků, za vyzkoušení jistě stojí Moravské brambůrky Petra Hobži. Výrobci se pyšní tím, že nejsou obyčejnými chipsy, ale právě klasickými brambůrky. K dobrému jídlu a pití se jistě budou hodit jako skvělý doplněk pro hezký večer s rodinou nebo přáteli.

 

 

 

Jako nápoj při návštěvách se většinou podává káva. Nescafé Classic 100% rozpustnou kávu si nyní můžete pořídit v novém výhodném balení. Sáček má praktický znovuuzavíratelný obal. Po otevření si káva uchová čerstvou a aromatickou vůni. Kromě kávy můžete podávat například 100% džusy. Společnost Jumex se pyšní exkluzivní řadou prémiových nápojů Unico Fresco. Vyzkoušejte 100% pomerančový džus, který jsme měli to potěšení ochutnat. Dále si můžete vybrat z příchutí Jumex Brusinka či Jumex Granátové jablko. A největší výhodu vidíme v tom, že jsou nápoje baleny do elegantní černé láhve, která je znovu uzavíratelná  a termoizolační. Na cesty ideální.

 

 

 

V boxu i tentokráte mysleli na děti. Krtečkova svačinka polomáčené sušenky se skvěle můžou hodit jako dopolední svačinka pro vaše malé ratolesti. Sušenky mají mléčnou polevu a jsou zabaleny do slušivých obalů, na kterých jsou vyobrazeny známé postavičky z této pohádky.

 

 
 

Milujete uzené maso? Jako doplněk k masu se bude hodit Křen od společnosti Spak. Křen s nastrouhanými jablky s výraznější ostrou chutí bude to pravé pro milovníky masa. Skvěle se může hodit také k vařenému hovězímu masu. Křen smetanový má zmírněnou ostrost. Lahodná a vyvážená chuť se skvěle hodí například pro přípravu tolik oblíbených chlebíčků.

 

 
 
 

K novoročním obědům se v Česku většinou vaří velmi oblíbená svíčková omáčka. Meggle Smetana na vaření skvěle zjemní lahodnou omáčku a dodá ji pravou chuť. Omáčka, ale i polévky, budou díky smetaně extra jemné a krémové. Jako “třešničku na dort” přidejte ke své oblíbené svíčkové brusinky od firmy Kand. Nový přebal této pochoutky skvěle dovrší vaše kuchařské umění.

 

 

 

Milí čtenáři, přejeme Vám za celou naši redakci sRecepty.CZ pohodové Vánoce a v novém roce 2016 hlavně mnoho zdraví a pracovních úspěchů. V roce novém opět přineseme nové recenze k oblíbenému Brandnooz boxu. Krásné svátky všem!

 
přidejte na:

22. 12. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář