Recenze našich čtenářů k srpnovému Brandnooz boxu

 
 
I naši čtenáři měli možnost ochutnat některé novinky ze srpnového Brandnooz boxu. Jejich recenze vám právě přinášíme. Mile nás překvapilo, že se podělili o své chuťové zážitky. Jsme velmi rádi, že čtenáři neustále hledají potravinové novinky na trhu a také si z nich možná právě něco dobrého uvaří, jak se již stalo. Uvařte si čaj nebo kávu, pohodlně se usaďte a přečtěte si novinky, které ochutnaly naše čtenářky Jana a Romana.
 
 

Nestlé Fitness cereálie s menším obsahem cukru nechutnají nijak zle. Příznivcům sladších chutí budou připadat mdlé, ale s přidáním medu nebo ovoce budou také chutnat skvěle. Jsou krásně křupavé a opravdu mírně nasládlé. Ochutnala jsem je s jogurtem i zalité mlékem, které mi chutnaly více. Jsou vhodné jako super rychlá snídaně nejen pro dospělé, ale také pro děti, která na nějakou dobu zaplní žaludek. Hodí se taky jako zdravé zobání u televize. 

 

 

 
 
 

Amylon Puding čokoláda višeň mě na první pohled zaujal svým originálním retro obalem a také skvělou chutí, která nezklamala. Příprava je tradiční a hlavně rychlá. S přidáním piškotů a jahodového kompotu to nemělo žádnou chybu. Studený byl také vynikající, jelikož čokoládová příchuť je moje oblíbená. Je to výborná odpolední svačinka a hodí se skvěle i jako dezert nejen pro děti.

 

 

 

 
 

Vest Mini rybky jsou křupavé krekry ve tvaru rybiček. Milují je zejména děti, ale hodí se také jako pohoštění pro dospělé při posezení u televize. Překvapilo mně, že jsou sypané sezamem i mákem, což jim na chuti rozhodně neubírá. Mají nasládlou chuť, obsahují 4x více cukru než soli, takže by se mohlo hovořit spíše o sladkém pečivu než o slaných krekrech. Trochu mě jen zklamala přítomnost palmového oleje.

 

 
 
 

Megafyt ovocný čaj vhodný pro  studenou i teplou přípravu. Měla jsem možnost ochutnat příchuť maliny a citrónu. Zalitý studenou vodou mě nenadchl, teplý byl dobrý, ale chuť malin by mohla být výraznější. Určitě ho nebudu pít každý den, ale na zpestření pitného režimu se hodí.

 

 

 

 

Jelikož polévky Grunt znám a někdy i vařím, když je málo času, byla jsem zvědavá i na omáčky Vitana Grunt. Ochutnala jsem Kuře na paprice. Nebyla jsem zklamaná, ale ani nijak nadšená. Omáčka měla příjemnou vůni, ale v její chuti mi chybělo víc papriky. Jelikož množství ve vaničce je tak pro dvě osoby a my byli tři, vyměnila jsem mléko za smetanu a přidala 1 dl vody. Omáčka byla krémová, bez hrudek a měla správnou hustotu. Nechutnala špatně, ale já zůstanu raději u tradičního vaření. Vaničku použiji snad v případě nouze nebo jako rychlý oběd na chatě.
 
 
 
 
 
přidejte na:

11. 09. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář