Říjnový Brandnooz

Podzim hraje všemi barvami a do redakce dorazil říjnový Brandnooz box. Box byl opět překvapující svým obsahem. Rozhodně potěšil všechny v redakci a hlavně různorodým obsahem. Byl plný od sladkostí až po slané pochoutky.

Jako první jsme s chutí otevřeli nové velké Party balení Strážnických brambůrek. 25 let tradice českých brambůrek se na oblíbenosti českých fanoušků opravdu podepsal. Jak říká výrobce, nejsou to chipsy, ale brambůrky. Nově ve velkém 300g balení! Potěší celou rodinu. U slaných pochoutek ještě chvíli zůstaneme. Společnost Vest přichází s novinkou Sýrovky.  Pečený slaný snack se sýrovou příchutí se hodí jako pohoštění pro každou párty nebo návštěvu!

 

Pro návštěvu můžete uvařit kávu v podobě novinky Nescafé Azera. Nová prémiová řada je kombinací rozpustné a mleté kávy, se sametovou vrstvou pěny, tzv. cremy. Čerstvé aroma namletých zrn a špičková káva potěší srdce každého milovníka kávy. Ke kávě se hodí něco sladkého. Fidorka přichází s limitovanou edicí příchutě - karamel. Oblíbená kulatá oplatka v podzimní limitované edici a v šesti  designech na obalu, to je Fidorka!

Máte rádi Hašlerky? Tyto slavné bonbóny přichází na trh s novými příchutěmi - osvěžující černý rybíz a šťavnatá višeň. Kombinace bylinkových a mentolových Hašlerek, nově také v kombinaci s ovocem. Chuť je příjemná a ocení ji i děti. Ovocná chuť s tou bylinkovou je velmi příjemná.

Milujete uzeniny? Za zkoušku rozhodně stojí vyzkoušet Bornier Hořčici s fíky nebo s hruškou. Pikantní dijonská hořčice je obohacena o příchuť fíků nebo hrušky. Fíkovou doplňuje aroma rozmarýnu a hodí se k masovým specialitám nebo do sendvičů. Hořčice s fíky se vyznačuje plnou sladkou chutí a vůní. Skvěle se hodí do salátových dresinků! K uzeninám a masu se skvěle hodí pivo. Krušovice Dvanáctka se vyznačuje vysokou plností a sytě zlatavou barvou. Pivo je vařeno podle historických receptur a z žateckého chmelu, který zajišťuje hořkost.

 

Podzimní novinky už stačí pouze ochutnat. Přejeme Vám krásný zbytek podzimu.

Vaše sRecepty.

 
přidejte na:

31. 10. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář