Skvělí pomocníci v kuchyni od nakladatelství Smart Press (1.díl)

První kniha o tom, jak si nafotit jídlo. Určeno pro ženy i muže, od studentů po babičky!

JAK SE FOTOGRAFUJE JÍDLO  –  Nafoťte si vlastní kuchařkuSkvělí pomocníci v kuchyni od nakladatelství Smart Press

Alena Hrbková

Přední profesionální fotografka jídla Alena Hrbková přináší první českou knihu o této disciplíně. Kniha je vytvořena pro všechny, kdo se zajímají o fotografování jídla, ať už v domácím využití (rodinné kuchařky, blogy) nebo i na cestě k profesionálním kvalitám. Najdete zde vše potřebné, od technického vybavení a všech praktických kroků až po vytváření atmosféry. Dokonale návodný manuál a umělecký zážitek v jednom! 

Kniha obsahuje tipy, jak dále nafocené recepty využít:

» pro vytvoření rodinné kuchařky

» pro vytvoření fotoknihy vlastních receptů a jejich fotohrafií

» pro publikování na blogu, instagramu

Alena HrbkováSkvělí pomocníci v kuchyni od nakladatelství Smart Press

přední česká profesionální fotografka jídla

Je autorkou fotografické části stovky kuchařských knih. Tímto tématem se zabývá dvacet let, od svých začátků ve fotoateliéru velkého německého vydavatelství a „svých“ prvních šesti kuchařek vydaných v Německu. Její první kuchařskou knihou na české půdě byla legendární kniha pro restauraci Kampa Park s šéfkuchařem Markem Raditschem.

 

 

LUŠTĚNINOVÁ KUCHAŘKA se spoustou zeleninySkvělí pomocníci v kuchyni od nakladatelství Smart Press (1.díl)

Petr Klíma

Luštěniny jsou kvalitním rostlinným zdrojem bílkovin, nezbytných pro zdravý jídelníček. Jak je ale kreativně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit a skladovat? Co všechno se z nich dá vařit a jaké druhy se na co hodí nejlépe? Jak si na luštěninách pochutnat a nikdy se u toho nenudit?

Český veganský šéfkuchař Petr Klíma spojuje zkušenosti ze světové gastronomie s denní praxí v restauraci i v domácí kuchyni. Využívá originální postupy a sezonní suroviny.

Spolu se škálou luštěnin hraje v jeho receptech velkou roli také čerstvá lokální zelenina z farmářských trhů. Všechny recepty navíc nejen sestavil, ale i sám nafotil – Luštěninová kuchařka je tak do posledního klíčku jeho autorským počinem.

téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“

saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla

moderní, lahodné a výživné jídlo nejen pro vegany

 

ŠANCE PRO ŽENU 40+ Skvělí pomocníci v kuchyni od nakladatelství Smart Press (1.díl)

Jak vyladit svou váhu, hormony, výživu a zdraví

Mgr. Ivana Stenzlová

Propojení západní a východní medicíny

Průvodce hormonálními změnami

Recepty podle pěti elementů

Tato kniha objasňuje obtíže spojené s hormonálními změnami během klimakteria a nabízí jejich dostupná a přirozená řešení. Je určena jak pro ženy „po čtyřicítce”, tak pro ty mladší (které mohou pozitivně ovlivnit průběh budoucí premenopauzy a dalších etap) i o generaci starší (jim pomůže zmírnit nepříjemné projevy a riziko nemocí spojených s úbytkem ženských hormonů). Skvělí pomocníci v kuchyni od nakladatelství Smart Press (1.díl)

Autorka ukazuje, jak i s postupujícím věkem a hormonálními změnami zvládat svou váhu a kondici, jak minimalizovat únavu, výkyvy nálad, stres, návaly i možné zdravotní komplikace, a to pomocí správné výživy a bylinek, pohybu, relaxace a vhodných technik inspirovaných Tradiční čínskou medicínou.

 

Všechny kuchařky můžete zakoupit na webu nakladatelství Smart Press!

přidejte na:
Smart Press

28. 11. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář