Sousedova zahrada

Ovoce ze zahrádky nebo vejce domácích slepic získávají pro zaneprázdněné obyvatele měst punc výjimečnosti.
Drobní pěstitelé a chovatelé jich však naopak mají mnohdy víc, než zvládnou spotřebovat. Od toho je zde pro vás Sousedova zahrada, kde stačí jen pár kliknutí ke spokojenosti obou stran. 

Sousedova zahradaDnes už každý ví, že pro přípravu jídla jsou nejlepší čerstvé a lokální suroviny. Občas je ale obtížné takové zboží sehnat. Díky webu www.sousedovazahrada.cz je to nyní o něco snazší. Na tomto webu můžete jak nabízet přebytky ze svých zahrad a zahrádek, tak kupovat to, co vám právě schází. Funguje to stejně jako farmářský trh, rozdíl je ale v tom, že tento trh funguje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Jestliže chcete na webu nabízet vámi vypěstované produkty nebo naopak chcete začít nakupovat od pěstitelů, stačí vám pouhá registrace a můžete začít vybírat z nabídky, kontaktovat prodejce a domluvit se na způsobu platby a následného dodání zboží. Hlavním cílem tohoto webu je využít potenciál našich zahrad a zahrádek s tím bonusem, že zákazníci budou mít možnost nakoupit maximálně čerstvé lokální kvalitní produkty.

Teď je ideální doba na sousedské obchodování.

Sousedova zahradaO prázdninách je totiž na zahradách sklizeň sezonní zeleniny a ovoce v plném proudu, tak ochutnejte tyto domácí produkty přímo od pěstitelů a zjistíte, že jejich chuť se absolutně nedá srovnat s planým ovocem a zeleninou ze supermarketu, které je dovezené z druhého konce Evropy.

Na tržišti navíc můžete nakoupit domácí výrobky, k jejichž výrobě byly použity právě ony čerstvé zahradní plodiny. Velikou výhodou je, že se tyto výrobky dají snadno poslat i poštou, můžete tak koupit domácí  sirupy, pesta, sušené ovoce, bylinky,  med a spoustu dalšího a nemusíte se trápit tím, že budete mít těžkou tašku, však pošťák to jistě zvládne :)

Udělejte si radost, navštivte a kupte si něco dobrého na www.sousedovazahrada.cz. Třeba tam najdete vašeho souseda z vedlejší ulice a zjistíte, že má na zahradě skvělé meruňky, prodává nejsladší med, nebo jeho slepice snášejí ta nejlepší vajíčka.

Co s nabytými surovinami?!

Ze všech těchto produktů si pak můžete vytvořit nějaký lahodný pokrm, jehož recept najdete na webu www.sRecepty.cz nebo v aplikaci sRecepty, která je zdarma ke stažení. sRecepty podporují využívání čerstvých lokálních surovin, a tak se nemusíte bát, že byste zda šlápli vedle. Sladké, slané, domácí či exotické, všechny chutě se zde mísí, a právě na to je zde kladem největší důraz. A jak jinak získáte dokonalou chuť, než využitím čerstvých domácích surovin a produktů!

přidejte na:
Ivet

16. 07. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář