Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Soutěž „I LOVE FOOD“ vyvrcholí kuchařským soubojem se Zdeňkem Pohlreichem


I na letošním festivalu Foodparade se mohou účastníci těšit na zajímavé zpestření, kterým je amatérská kuchařská soutěž I LOVE FOOD.

Soutěž odstartovala 16. 6. 2014 a její finále vyvrcholí přímo na festivalu kuchařským soubojem s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem. Soutěžící mají za úkol připravit originální recept, jehož základní, hlavní a povinnou ingrediencí jsou HOUBY.

Vítěz soutěže se může těšit na zajímavé ceny v celkové hodnotě 50 000 Kč a jako BONUS bude uveřejněn jeho recept v magazínu školy vaření Chefparade a získá možnost vytvoření a vedení vlastního kurzu houbových specialit. 

Soutěž probíhá ve 3 soutěžních kolech a její pravidla jsou velmi jednoduchá. Do soutěže se může zapojit amatérský kuchař, který dosáhl věku alespoň 15 let. Do soutěže mohou být zasílány recepty polévek, předkrmů, hlavních jídel nebo salátů. Soutěžící může přihlásit do soutěže pouze jeden recept. Podrobnosti o podobě soutěžních receptů a průběhu soutěžních kol lze nalézt na www.foodparade.cz

Soutěžní recepty musí být zaslány na e-mail info@foodparade.cz do 22. 8. 2014. 

Hodnotit se samozřejmě bude originalita, popis, ale i dodržení zásad či sezónnost surovin. 

www.foodparade.cz.

Fotogalerie

Chefparade

14. 08. 2014

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře