Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vyhrajte s výrobky Jaroměřické mlékárny!

Vyhrajte balíček s produkty Jaroměřické mlékárny, které potěší každého. 


Tento ryze český výrobce sýrů, tvarohů a pomazánkových másel, si zakládá na kvalitě a tradičních postupech. Přímo v Jaroměřicích nad Rokytnou se tak zpracovávají výhradně domácí suroviny. Hotové výrobky neobsahují "éčka" a díky své mimořádné kvalitě získaly celou řadu významných ocenění. Výrobky Jaroměřické mlékárny představují tradici a poctivost. Více na stránkách www.mlekarna.cz

Pro 4 z vás, kteří správně zodpoví následující otázku, jsou připraveny poukazy na měsíc s výrobky Jaroměřické mlékárny (každý v hodnotě 1000 Kč). Dvakrát během jednoho měsíce vám bude až domů doručený balíček vybraných smetanových a porcovaných sýrů i pomazánkových másel z Jaroměřické mlékárny pro celou rodinu.

Pro 4 z vás, kteří správně odpoví, čeká poukaz v hodnotě 1000 Kč. Soutěž trvá do 30.9.2016, do 16 hodin!

Hodně štěstí při hře, přejí sRecepty!


Napovíme vám, že správnou odpověď naleznete na www.mlekarna.cz 


Soutěžní otázka

Od jakého roku se v Jaroměřické mlékárně vyrábí tvaroh? Napovíme, že je to ten stejný rok, kdy byla mlékárna založena.
  • a) 1937
  • b) 1946
  • c) 1954

Fotogalerie

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře