Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tisková konference k Melounovému festivalu

4107_mediumVážení přátelé,

Dovoluji si Vás pozvat jménem pořadatelů na tiskovou konferenci k MELOUNOVÉMU FESTIVALU (6.ročník) a 1.MISTROVSTVÍ EVROPY ve vyřezávání melounů.

Akce se uskuteční 31.7.-1.8. v nákupním centru METROPOLE Zličín, tisková konference v úterý 28.7. v Pizzerii Detaillo v uvedeném nákupním centru.

Na TK Vám předáme další podklady týkající se zejména hlavní soutěže, kde se bude bojovat o první evropský titul.

Soutěžit mohou nejen evropští řezbáři, ale v dalších kategoriích (B, C, D) i domácí zástupci. Můžeme nyní prozradit, že se jedná o rekordní počet účastníků se soutěžními pracemi a zároveň o největší zastoupení států na Melounovém festivalu. V hlavní kategorii se bude soutěžit ve třech z pěti kol atraktivním duelovým způsobem, což je zajímavé zejména pro přítomné diváky.

Na návštěvníky čeká bohatý doprovodný program. Hlavním dnem je sobota 1.8..

Pokud budete mít zájem zúčastnit se TK prosím o potvrzení na e-mail: jahodarova@k1media.cz, nebo tel.: 603 524 528.

Na setkání s Vámi se těší

Luděk Procházka
Odborný garant MF a ME

CZECH CARVING STUDIO s.r.o.
www.carving-studio.eu
e-mail: info@carving-studio.eu
tel.: +420 777 024 048 (objednávky, kurzy, nářadí)
777 241424 - Luděk Procházka

Fotogalerie

Tomáš Pavelka

28. 07. 2009

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Robin Bortlík
Je mi trošičku líto, že jsem o tomhle nevěděl dříve. Asi bych se tam podíval.

Robin Bortlík 20. 10. 2009, 16:30

Facebook komentáře