Toužíte po krásných vlasech? Vsaďte na přírodu!

Vlasy jsou korunou člověka, a tak není divu, že nám na jejich stavu upřímně záleží. Pokud moc neholdujete komerční kosmetice, nechte se inspirovat indickou přírodou, která vám poradí, jak o vlasy pečovat.

Některé přírodní poklady vám pomohou při péči o očistu těla a dobrou kondici vlasů a zároveň s nimi budete předcházet jejich vypadávání a šedivění.

SHIKAKAI

Přírodní šampon z prášku Shikakai je vhodný pro majitele suché pokožky hlavy, na které se vyskytují lupy, anebo dokonce lupénka. Prášek Shikakai zlepší kondici suchých, lámavých, ale i řídkých vlasů, které vyživí od kořínků po konečky. Používáním prášku Shikakai budete předcházet častému třepení konečků vlasů a ty budou po umytí krásně lesklé a vyživené. Tento přírodní prostředek se vyznačuje nízkou hodnotou pH, díky které obalí kyselý povrch vlasu ochrannou vrstvou.

AMLAToužíte po krásných vlasech? Vsaďte na přírodu!

Amla je indický angrešt. Prášek z něho lze také úspěšně použít na vlasy. Díky vysokému obsahu vitaminu C pomáhá zpevňovat vlas a dodává mu živiny. Lze jej použít také jako prostředek proti šedivění a vypadávání vlasů, který zároveň zrychluje jejich růst. Pravidelným používáním prášku Amla místo kondicionéru dosáhnete toho, že vaše vlasy budou zdravé, svěží a plné života.

BHRINGRAJ

Prášek Bhringraj je prostředkem pro všechny, které trápí vypadávání vlasů, jejich pomalý růst, anebo dokonce plešatění. Jestli si chcete nechat narůst dlouhé vlasy, které však budou opravdu kvalitní, je Bhringraj tím pravým průvodcem, který vám k tomu pomůže. Kromě toho s ním dokážete předcházet roztřepeným konečkům vlasů, které budou po umytí krásně lesklé. Lze jej použít jako šampon anebo intenzivní vlasovou kúru.

V případě šamponu stačí z dvou až tří lžic prášku Bhringraj a vody vytvořit jemnou pastu, kterou následně nanesete na vlasy. Tu nechte působit alespoň čtvrt hodiny a poté smyjte vodou tak jako vždycky. Pastu z prášku Bhringraj rozpuštěnou v horké vodě v poměru 1:3 můžete na vlasech nechat delší dobu. Ideální je alespoň jedna hodina. Poté ji důkladně vypláchněte z vlasů. Následně již nepoužívejte žádné další přípravky a vlasy jemně vysušte ručníkem. Tuto kúru opakujte alespoň jednou měsíčně a vaše vlasy získají na kvalitě.

přidejte na:
BB

16. 05. 2022

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář