Únorová recenze Brandnooz boxu

Únor nám utekl jako voda, co říkáte? sRecepty.CZ přichází s únorovou recenzí výrobků od společnosti Brandnooz box. Po jakém výrobku jsme sáhli tentokráte poprvé?

 

Kotlíkové brambůrky, tak to je novinka od společnosti Bohemia. Jedná se o novou řadu brambůrků, jak tvrdí výrobce, které se připravovaly přímo v kotlíků. Z příchutí můžete vybírat mezi mořskou solí s rozmarýnem, sladkým chilli s červenou paprikou nebo jarní cibulkou a smetanou. Vyzkoušet můžete i kotlíkové arašídy, které jsou 2x obalované v těstíčku ve variaci bylinek a koření nebo s příchutí sladkého chilli a červené papriky. Stojí rozhodně za vyzkoušení!

Zapít tyto pochutiny můžete novinkou od Semtexu. Nová příchuť Krvavý pomeranč rozrostlo portfolio jemně sycených energy nápojů. “Krvavý” název vychází z názvu červeného pomeranče, kterému se takhle ve světě říká. Oproti klasickému pomeranči je jemnější a méně kyselý. Pokud vás neláká chuť energy nápoje, vyzkoušet můžete nápoj Toma Nádech citron a máta. Skvělé spojení chutí v osvěžující mineralizované vodě. Díky lehké mineralizaci a složení bez kalorií je vhodná ke každodennímu osvěžení.

 
Sladkou vzpomínku na dětství si můžete připomenout v podobě barevných, křupavých bonbónků od Pedro. Pedro Komprimátový mix je směsicí kostiček i čoček. Už se nemusíte dlouho rozhodovat kterému tvaru dáte přednost. Větší 150 g balení potěší všechny milovníky ovocných bonbónů. Dr. Oetker přichází s novinkou Mousse au Chocolat. Dezert, který si již připravíte z pohodlí vašeho domova. Lehký dezert s čokoládovou příchutí, to je spojení dokonalých chutí.
 

Veritea, to je spojení minerální vody a čajových lístků. Veritea, to je pravý vařený čaj. Designový obal a výběr ze dvou příchutí, co víte si přát? Pravý cejlonský čaj Orange Pekoe nebo čínský zelený čaj Gunpowder. Stojí rozhodně za vyzkoušení!

 

Rama s kokosovým a mandlovým olejem je vhodná na mazání, vaření, ale také na pečení. Kokosová příchuť se vám velmi osvědčí hlavně při pečení sladkých dobrot. Je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů, vedle kokosového a mandlového, také ze lněného nebo slunečnicového. Je bez laktózy, proto je vhodná také pro vegany. Pokud se rozhodnete péct třeba něco slaného, Kand Ketchup bez přidaného cukru vám může být nápomocen. Výrobce vyhověl přáním zákazníků a oblíbený výrobek inovoval. Nahradili klasické umělé sladidla, sladidly přírodního rostlinného původy z rostliny Stevia. Kečup, který neovlivňuje hladinu krevního cukru v těle.

 
přidejte na:

01. 03. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář