Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zážitková gastronomie ve vaší kuchyni

Co se týče stravování a gastronomie, jsme poslední dobou stále náročnější. Chceme kvalitní potraviny nešizené umělými přísadami, čerstvé ovoce a zeleninu nejlépe lokálního původu, voňavý chléb s pravým kváskem. Když jíme venku, chceme, aby to byl po všech stránkách dokonalý zážitek. Toužíme po příjemném prostředí, uvolňující atmosféře, rozmazlující obsluze a samozřejmě po jídle, které nás zanese rovnou do gastronomického nebe. Na své by si měly přijít nejen naše chuťové pohárky, ale také náš čich a zrak. Očekáváme servírování, které nám jednoduše vyrazí dech.

Podobný zážitek můžete svým hostům dopřát ale i v domácím prostředí. Základem je dobře naladěná hostitelka, jídlo připravované s chutí a láskou a kvalitní a pěkný porcelán.

62045_medium

S čistě bílým porcelánem, oblíbeným pro svou jednoduchou eleganci a všestranným využitím, rozhodně nešlápnete vedle. Širokou nabídku bílého, ale také jednobarevného i dekorovaného porcelánu v tradičním i moderním designu najdete v internetovém obchodě www.eporcelan.cz. A to nejenom talíře, ale i hrnečky, konvice, misky a velké množství stylových gastro doplňků, jako jsou omáčníky, sypátka, mlékovky, cukřenky apod. A také originální dětský porcelán. E-shop se specializuje na porcelán značky G. Benedikt, Lilien Austria a Suisse Langenthal. Každá z těchto značek je zárukou nadstandardní kvality a dlouhé trvanlivosti porcelánového nádobí. Veškerý sortiment vyjmenovaných značek se vyrábí v porcelánce v Karlových Varech. Pokud si budete chtít nejdříve porcelán prohlédnout, můžete navštívit také kamenný obchod v Praze 6 na Petřinách, kde si v klidu můžete vše rozmyslet a vybrat si porcelán dle vaší fantazie tak, abyste měli jedinečný zážitek při rodinném nebo přátelském posezení.

Fotogalerie

Eporcelán

17. 12. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře