Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Značka BANQUET

Jsme velmi rádi, že Vám můžeme představit značku domácích potřeb BANQUET, která představuje kompletní sortiment pro přípravu jídel a nápojů, stolování, skladování surovin i hotových jídel. V nabídce najdete více než 2000 produktů a svoji nabídku značka BANQUET neustále rozšiřuje o nové výrobky. Prakticky každý rok přináší na trh více než 500 novinek. 

Značka BANQUET
Nabídka zahrnuje širokou škálu domácích potřeb, výrobků ze skla, keramiky a porcelánu, určených ke zpracování surovin, k přípravě jídel i nápojů, ke stolování, k podávání nápojů, k uchovávání surovin i hotových jídel.

Skupinu domácí potřeb zastupují výrobky určené k vlastní přípravě a zpracování surovin. Velmi obsáhlou skupinou jsou výrobky určené ke stolování, a to ať už vyrobené ze skla, keramiky nebo porcelánu. V neposlední řadě doplňují nabídku výrobky určené k uchovávání a skladování potravin a pokrmů, kuchyňské organizéry a další.

Značka BANQUET
Dlouhodobým cílem značky BANQUET je nadále rozšiřovat svůj sortiment a nabízet kvalitní produkty do kuchyně za příznivé ceny. Abychom se co nejvíce přiblížili našim zákazníkům, neustále rozšiřujeme distribuční síť našich obchodních partnerů a zlepšujeme dostupnost produktů BANQUET.

Výhody značky BANQUET
• Široká a rozmanitá nabídka 
• Ucelený sortiment kuchyňských potřeb
• Výrobky ověřené dlouholetou praxí
• Použití rozmanitých materiálů, tvarů a dekorů
• Klasický i moderní design výrobků pro každého zákazníka
• Atraktivní ceny
• Moderní vzhled obalů
• Zázemí silné firmy s moderním provozem
• Skladová zásoba o celkové kapacitě 24 tisíc paletových míst
• Široké zastoupení na trhu
• Prodej v mnoha zemích Evropy i mimo ni

Výrobky značky BANQUET najdete na webovém portálu www.vetroshop.cz
Vetroshop

29. 07. 2013

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře