Bílý rum
Lihovina vyrábějící se z vedlejších produktů, které vznikají při zpracovávání cukrové třtiny, z melasy. Tento produkt pochází z Karibiku. Bílý rum se filtruje přes aktivní uhlí, a proto nemá příliš výrazné aroma. Rychlá destilace zajistí jemnou chuť. Některé rumy se před filtrací nechávají zrát v dubových sudech po dobu 6 měsíců, ale i déle. K dostání je několik značek bílého rumu, oblíbený je i ten s chutí kokosu, jemně vonící po mandlích. Své místo má při přípravě míchaných drinků a koktajlů, ochutnejte třeba Mojito, Piňa coladu nebo Cuba libre. V kuchyni jej můžete využít k dochucení krémů, dezertů, a nepečených druhů vánočního cukroví. Skvěle se hodí do bílých kokosových kuliček a k maceraci sušeného ovoce.
Fotogalerie
Nahrát vlastní fotografieKomentáře
Přidat komentář© 2024, Railsformers s.r.o.
fire little boy 28. 10. 2010, 22:12
29. 10. 2010, 16:39