Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Cinzano

Cinzano

Přidat na Pinterest
Vermut, původem z Turína. Rozlišujeme několik druhů, jedním z nich je Extra Dry Cinzano, což je suchý vermut s výrazným aroma, ve kterém převládají bylinky, především pak pelyněk. Podávaný před jídlem nabudí naše chuťové buňky na další chody. Jeho využití v kuchyni se neodkazuje jen na funkci aperitivu – je jedním z nejčastějších přísad svého druhu při vaření.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Houbový krém s hlívou ústřičnou, portobello a lesními houbami

Houbový krém s hlívou ústřičnou, portobello a lesními houbami

Na rozpálenou pánev dáme olivový olej, portobello a hlívu ústřičnou, orestujeme, přidáme sůl, pepř a sladký...

Rosa

Rosa

Do sklenky s ledem nalijeme vermut, whisky a pár kapek fernetu. Promícháme a podáváme.

Universal

Universal

Do sklenky s ledem nalijeme vodku, koňak a cizano. Promícháme a podáváme.

Iceberg

Iceberg

Do sklenky s ledem nalijeme vodku, vermut a dolijeme džusem.

Becherive

Becherive

Do sklenky s ledem nalijeme Becherovku, Cinzano, Grenadinu a dolijeme džusem.

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Cinzano Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře