Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
čubrica

čubrica

Použití v kuchyni

V kuchyni se využívá hlavně do mletých mas (musaka), při rožnění a grilování (kebab), do zapékané zeleniny, luštěninových jídel a slaných pomazánek, ale také do hustých zeleninových polévek. Základ jejího složení tvoří saturejka, pískavice, sůl a chilli. Může v ní být obsažen i libeček, celer nebo kukuřičná mouka.

Rady

Vyzkoušejte si s ní dochutit chleba s máslem a sýrem.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Kuřecí salát s rýži

Kuřecí salát s rýži

Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno a osmahneme na troše rozpáleného oleje. Přidáme na kousky nakrájenou pap...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí čubrica Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře