Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Drůbeží paštika

Drůbeží paštika

Přidat na Pinterest
Výrobek z masa. Jedná se o masovou směs v roztíratelné konzistenci. Do hmoty mohou být při výrobním procesu přimíchány hrubší kousky přísad, které podtrhnou celkovou chuť (např. mandle). Směs obsahuje koření – sůl, pepř, muškátový oříšek a další druhy, které se různí podle typu paštiky a výrobce. Paštika je vhodná ke konzumaci i samotná, ale fantazii se meze nekladou a tak je možné ji i tepelně upravovat společně s dalšími přísadami a vytvářet tak jedinečné chutné spojení. Jako příklad poslouží drůbeží paštika osmahnutá na cibulce s přidaným vajíčkem (nejlépe chutná s čerstvou zeleninou).

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Pomazánka z drůbeží paštiky

Pomazánka z drůbeží paštiky

Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, podlijeme malým množstvím vody, přidáme slepičí bujón a povaříme...

Smažený plněný sýr

Smažený plněný sýr

Polovinu plátků namažeme paštikou a přikryjeme druhou polovinou plátků. Takto spojený sýr obalíme v trojoba...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Drůbeží paštika Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře