Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Fines herbes

Použití v kuchyni

Stejně jako bouquet garni, také bylinky fines herbes se dají použít buď čerstvé nebo sušené. Kombinace bylin může být opravdu bohatá. Tato směs se může skládat z kerblíku, petrželky, estragonu, pažitky, ale lze ji také obohatit o takové bylinky jako šalvěj, tymián, saturejku nebo rozmarýn či bazalku. Některé směsi fines herbes obsahují dokonce i pomerančovou kůru nebo bobkový list. Touto rozmanitou směsí můžeme kořenit saláty, zeleninové, ale i vaječné a tvarohové pokrmy. Lze ji přidat do omelety, masa (hlavně ryb a mořských plodů).

Rady

Zkoušejte sladit fines herbes podle vlastní chutě a fantazie. Vždy vynikne neobyčejná chuť a aroma.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře