Fines herbes
Použití v kuchyni
Stejně jako bouquet garni, také bylinky fines herbes se dají použít buď čerstvé nebo sušené. Kombinace bylin může být opravdu bohatá. Tato směs se může skládat z kerblíku, petrželky, estragonu, pažitky, ale lze ji také obohatit o takové bylinky jako šalvěj, tymián, saturejku nebo rozmarýn či bazalku. Některé směsi fines herbes obsahují dokonce i pomerančovou kůru nebo bobkový list. Touto rozmanitou směsí můžeme kořenit saláty, zeleninové, ale i vaječné a tvarohové pokrmy. Lze ji přidat do omelety, masa (hlavně ryb a mořských plodů).Rady
Zkoušejte sladit fines herbes podle vlastní chutě a fantazie. Vždy vynikne neobyčejná chuť a aroma.Fotogalerie
Nahrát vlastní fotografieKomentáře
Přidat komentář© 2025, Railsformers s.r.o.