Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hlemýždi

Hlemýždi

Přidat na Pinterest
K dostání v konzervách nebo v mražené podobě. Maso vaříme, ve finální úpravě je gumovité, chuť zvýrazníme přidáním česneku, kořenové zeleniny. Při přípravě pokrmu je vhodné přidat kousek másla. Výbornou chuť mají marinovaní v chilli omáčce, pečení chutnají výtečně. Fantazii se meze nekladou a tak může zkusit i netradiční recepty, jako jsou plněné hlemýždí ulity (nakrájené maso s ingrediencemi natlačené zpět do ulit).

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře