Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jadel

Jadel

Přidat na Pinterest
Pletený pařený ovčí sýr. Barva mléčná, bílá. Má tuhou konzistenci, nedrolí se, při zahřátí na vyšší teplotu se neroztéká. Uchovává se ve slaném nálevu, aby nedošlo k vysušení a ztrátě jedninečné chuti (slaná, mírně nakyslá). K dostání je i sýr jadel s obsahem koření. Využijeme jej při tvorbě sýrových pomazánek, můžeme jej nakrájet na plátky a podávat s čerstvou zeleninou, výborně se hodí do zeleninových salátů, kterým díky své jemné slané chuti dodává na pikantnosti. Využijeme je i při přípravě studených mís.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zeleninový salát s klíčky munga a jádelem

Zeleninový salát s klíčky munga a jádelem

1. nejprve si připravíme zálivku z oleje, citrónové šťávy a rozetřeného česneku; necháme ji 20 min odležet...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Jadel Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře