Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Játrová zavářka

Játrová zavářka

Přidat na Pinterest

Polotovar, vložka do polévek z pomletých vepřových nebo hovězích jater a koření. Složení se může drobně lišit v závislosti na výrobci. Zpravidla je doplněna strouhankou, sušenými vejci, solí, pepřem, česnekem, majoránkou a vodou. Používá se ke zhotovení játrových knedlíčků či játrové rýže do polévek, vhodná je také k přípravě nádivek do drůbeže, mas, těst.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Těstoviny s brokolicovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovou omáčkou

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme nadrobno nakrájenou brokolici, osmahneme ji,...

Čtvrthodinková knedlíčková polévka

Čtvrthodinková knedlíčková polévka

V hrnci rozpustíme máslo a lehce na něm osmahneme mraženou zeleninu. Mezitím si rozpustíme v troše horké vo...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Játrová zavářka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře