Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jitrnice

Jitrnice

Přidat na Pinterest
Masný výrobek. Připravují se z vepřového masa (vnitřnosti, podbradek, vařená kůže) a koření – majoránka, kmín, zázvor a česnek. Ingredience se v různých poměrech smíchají, semelou, vytvoří se prejt, kterým se v dalším procesu plní střívka. Podáváme je pečené s cibulí a octem, který podtrhne celkovou chuť.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zabijačková pomazánka

Zabijačková pomazánka

Do mísy vymačkáme prejt z jitrnice, přidáme změklé máslo, najemno nakrájenou cibuli, česnek, který jsme si ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Jitrnice Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře