Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Josta

Josta

Přidat na Pinterest

Jedná se o je křížence černého rybízu a angreštu. Zvláštní chuť bobulí připomíná rybíz i angrešt, někdy i jiné druhy ovoce (např. kiwi nebo borůvky). Stejně jako černý rybíz a angrešt mají plody vysoký obsah vitamínu C a hodí se ke kuchyňskému zpracování do koláčů, ovocných dortů, zavařenin, marmelád, kompotů apod.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Koláč z křehkého těsta s jostou a rybízem

Koláč z křehkého těsta s jostou a rybízem

Ve větší míse smíchejte mouku s práškem do pečiva. Vmíchejte vejce, vanilkový a třtinový cukr a mléko. Nako...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Josta Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře