Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kachní vejce

Kachní vejce

Přidat na Pinterest
Podobná velikostně i barvou běžným slepičím vejcím. Běžně k dostání na trhu, musíme ale počítat s vyšší cenou. Je v podstatě doporučeno nepoužívat je ke konzumaci, označují se jako zdravotně závadná. Pokud si je ale i přes to všechno chceme dopřát, tak pak jsou vhodná na pečení nebo pro pokrmy, kde budeme přípravě věnovat delší dobu tepelné úpravy. Můžeme je sice konzumovat uvařená na měkko, ale vystavujeme se riziku některých nemocí, na které jsou kachny náchylnější více než slepice (např. salmonela). Vejce proto vaříme ve vroucí vodě nejméně 20 minut.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
POUŽÍVÁM KACHNÍ VEJCE V KUCHYNI .DROBENÍ DO POLÉVKY, VEJCE NA TVRDO ,VAJEČNÁ POMAZÁNKA,DO PEČENÍ ,I SMAŽENÁ

JANA 14. 04. 2010, 10:36

Facebook komentáře