Kopr sušený

Kopr je koření, které se používá jako zelenina a léčivka s použitím v naší kuchyni na dochucení masa, ryb, syrové zeleniny, mléčných a smetanových omáček. Kopr je také bylina, která se používá do nálevů při konzervaci zeleniny, jako (nakládané okurky, nakládané hříbky, ocet, atd.) Sušený kopr doporučujeme uchovat v zavřené, dobře těsnící dóze při teplotě do 25 st. C. a přidávat do pokrmů nebo jako přízdobu až těsně před komzumací, jinak příjemná vůně éterického oleje kopru vyprchá. Kopr podporuje tvorbu žaludečních šťáv a tvorbu mléka u kojících matek, zároveň blahodárně působí i na posílení zdraví nehtů, působí proti kašli a pomáhá proti nespavosti. Doporučujeme vám nákup kvalitního kopru, aby se vaše pokrmy staly neodolatelnými svou vúní a chutí svěžího kopru. Složení: (Sušený kopr)

přidejte na:

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie

Přidat komentář