Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Koroptev

Koroptev

Přidat na Pinterest
Hrabavý pták, rozšířen na velkém území Evropy. Maso k dostání na trhu především v období mysliveckých lovů. Má charakteristickou chuť i aroma. Nejoblíbenějším receptem na úpravu je pečená koroptev. Maso má tendenci se vysušovat, proto je lepší přidat při pečení kousek slaniny. Výborně chutná s bramborem nebo pečivem. Maso se dá samozřejmě i smažit nebo grilovat, ale tradiční recept např. ve spojení s červeným zelím, je nejchutnější.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře