Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kozí brada

Kozí brada

Přidat na Pinterest
Kořenová zelenina. Příbuzná černému kořeni, odlišujeme je hlavně vzhledově – kozí brada má světlý kořen. Při nákupu si vybíráme pouze celé a nepoškozené kořeny. Před použitím je nutné zeleninu očistit, odstranit kořenové vlásky, poté z ní připravujeme polévky, pyré. Vynikajícím receptem je grilovaný nebo pečený kořen, který skvěle chutná s různými omáčkami a dresingy. Při tepelné úpravě má sklony k lepkavosti. Použití různého koření a dochucovadel je na místě, jen tím báječně podtrhneme jedinečnou chuť a aroma.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře