Malinový sirup

Malinový sirup je zdrojem vitamínů a jedinečné chuti. Vhodný do ledového čaje, limonád, sod, koktejlů s alkoholem i bez něj. Ozdoba zmrzlinových pohárů, dezertů a palačinek. Může být použit v kuchyni do omáček a smetany.

Tip na přípravu: Maliny rozmačkáme ve větší míse a necháme cca 4 hodiny v teple, občas zamícháme. Směs přecedíme přes plátýnko do hrnce a na každých 500 ml šťávy přidáme 200 g cukru. Pomalu zahříváme, ale nevaříme, dokud se cukr zcela nerozpustí, pěnu s vysráženou bílkovinou sbíráme lžící. Horký sirup slijeme do vyhřátých lahví a skladujeme v temnu a chladnu.

 

Zdroj obrázku: ourhomeostasis.com; odellcross.blogspot.com; thedailydietribe.com

přidejte na:

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie

Přidat komentář