Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mečoun

Mečoun

Přidat na Pinterest
Ryba, charakteristickým znakem je dlouhé, štíhlé tělo a hlava protažená ve velmi dlouhý meč. K dostání je ve specializovaných obchodech, ale můžeme na něj narazit i v supermarketech. Jeho maso je jemné, nerozpadavé, výborně se hodí k přípravě nejrůznějších pokrmů. Chuť lze zvýraznit citrónem, česnekem nebo kořením. Celkový dojem připravovaného jídla podtrhneme podáváním se zeleninovým salátem, který nechá vyniknout chuť ryby. Pokud chceme podávat mečouna jako opravdovou delikatesu, obalíme maso v parmazánu, přidáme bylinky a pečeme. Společně s chutným vínem tak vytvoříme jedinečnou kombinaci.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře