Vyskytuje se v mořích okolo Austrálie. Maso je po úpravě pevné, vyznačuje se jemnou chutí. Charakteristickým znakem je velmi málo kostí. Využijeme jej při přípravě rybí polévky, maso je vhodné k dušení, můžeme jej přidat do nejrůznějších zeleninových salátů.
Fotogalerie
Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto
Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky
Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty
Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života
Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně klesá potřeba jídla, někdy ...