Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mochyně

Mochyně

Přidat na Pinterest
Také ji označujeme jako židovskou třešeň. Charakteristickým rysem jsou měchýřky, které v době zrání získávají sytě oranžovou barvu. Uvnitř nalezneme šťavnatou kuličku sladké chuti. Plody jsou zásobárnou vitamínu C a látek, které čistí náš organismus, zlepšují průběh revma, ovlivňují vylučovací cesty. Obsahují ale také alkaloidy, které při přehnané konzumaci mohou způsobit lehkou otravu. Pro svou exotickou chuť jsou vynikající v ovocném salátu nebo jako ozdoba dezertů.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Nealko pomerančový koktejl se sektem

Nealko pomerančový koktejl se sektem

Smícháme sekt a džus a rozdělíme ho do sklenic. Do sklenic vhodíme pomeranč, který jsme nakrájeli na půlkol...

Acapulco

Acapulco

Ve vyšší sklenici smícháme odměřené množství tequily a bílého rumu. Sklenici dolijeme dobře vychlazeným ana...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Mochyně Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře