Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Moravanka

Moravanka

Přidat na Pinterest

Sterilovaná pikantní směs v kořeněném sladkokyselém nálevu. Vhodná jako příloha k masovým pokrmům, jako základ pro bramborový salát nebo pro přípravu zeleninových pomazánek. Moravanka je složena z okurek, cibule, hrášku, karotky, celeru, papriky, feferonek. Nálev je tvořen vodou, octem, solí, cukrem, kyselinou citrónovou a kořenícím výtažkem.

 

Zdroj obrázku: hame.cz, eklasa.cz

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Pomazánka z Moravanky

Pomazánka z Moravanky

Lák ze sklenice Moravanky slijeme, zeleninu necháme na cedítku okapat a poté ji na jemno nakrájíme. Přidáme...

Obrácené řízky

Obrácené řízky

Kotlety lehce naklepeme, osolíme, poté je obalíme ve strouhance a teprve potom v rozšlehaném vejci. Rozpálí...

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Uvaříme předek z králíka a nakrájíme na kousky, přidáme bílý jogurt, majolku, okapanou, nakládanou a nakráj...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Moravanka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře