Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Munster

Munster

Přidat na Pinterest
Původ výroby se nachází ve východní části Francie, připomíná svým vzhledem Romadur. Vyrábí se dvě varianty, jednu označujeme jako Munster, druhá se označuje jako Geromé. Na povrchu je světle žlutý, barva přechází do béžové. Je měkký, připravuje se z kravského mléka. Má charakteristickou vůni a aroma, které je nezaměnitelné s jakýmkoliv jiným sýrem. Při vysokém stupni zralosti může být vůně sýra až nepříjemná. Obsahuje více než 45% tuku. Podává se s brambory, které byly vařeny ve slupce, ale výborně chutná také s pečivem.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře