Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mušličky

Mušličky

Přidat na Pinterest
Těstoviny, prodávají se vaječné nebo bezvaječné formy, také mouka při přípravě těsta se může lišit a tak jsou k dostání pšeničné i žitné výrobky. Charakteristickým rysem je tvar těchto nudlí. Jsou to zkroucené tvary připomínající mušličky, na povrchu jemně vroubkované. Jsou vhodné pro přípravu těstovinových salátů, výborně chutnají ve spojení se zeleninovou omáčkou, vynikající jsou zapékané ve spojení s uzeninou a sýrem. K dostání jsou i tříbarevné mušličky.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zapečené mušličky s hráškem

Zapečené mušličky s hráškem

Mušličky uvaříme v mírně osolené vodě dle návodu na obalu, scedíme a promastíme olejem. Poté je smícháme se...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Mušličky Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře