Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Nashi

Nashi

Přidat na Pinterest
Také označováno jako naši, japonská hruška. Vzhledově připomíná spojení jablka a hrušky. Na povrchu je tenká slupka, která se dá po důkladném omytí konzumovat. Plody jsou kulaté, někdy mírně zploštělé, barva se pohybuje od žluté přes hnědou až k zelené. Dužina tohoto ovoce je bílá, jemně křupe, je šťavnatá a sladká. Ve středu nalezneme několik tmavých semínek (podobně jako u jablka). Obsahuje látky, které ovlivňují naše trávení, pomáhá odstraňovat škodlivé látky z těla. Využijeme jej do míchaných ovocných salátů, ke konzumaci jsou vhodné i samotné, můžeme z nich připravovat ovocné moučníky a kompoty.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře