Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Oplatkový korpus

Oplatkový korpus

Přidat na Pinterest

Cukrářský polotovar vyrobený z pšeničné mouky, kukuřičného škrobu, vajec, oleje a tekutiny. Tenoučké, křehké pláty se vyrábí ve varu obdélníků nebo kruhů. V průmyslové výrobě jsou základem pro nejrůznější oplatky, plněné, s různými příchutěmi či máčené v polevách. V kuchyni je taktéž využijete k rychlé přípravě nepečeného moučníku, když jednotlivé pláty promažete krémem nebo nádivkou, džemem, zasypete oříšky, přelijete čokoládou apod.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře