Parmice

Parmice

Ryba, charakteristickým znakem je dlouhé tělo, na břišní straně je téměř rovná, hlava má velké oči. K dostání je ve specializovaných obchodech. Při přípravě musíme parmici nejdříve oškrábat a odstranit vnitřnosti a poté již můžeme upravovat dle chuti. Vynikající je v kombinaci s česnekem a výrazným kořením, podávaná s bramborem. Její maso je lahodné, a pokud jej dobře připravíme, bude křehké a jemné. Skvělou přílohou k parmici na grilovaný způsob je zeleninový salát s rajčaty a bazalkou.
přidejte na:

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.