Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Parmice

Parmice

Přidat na Pinterest
Ryba, charakteristickým znakem je dlouhé tělo, na břišní straně je téměř rovná, hlava má velké oči. K dostání je ve specializovaných obchodech. Při přípravě musíme parmici nejdříve oškrábat a odstranit vnitřnosti a poté již můžeme upravovat dle chuti. Vynikající je v kombinaci s česnekem a výrazným kořením, podávaná s bramborem. Její maso je lahodné, a pokud jej dobře připravíme, bude křehké a jemné. Skvělou přílohou k parmici na grilovaný způsob je zeleninový salát s rajčaty a bazalkou.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře