Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Pilonoš

Vyskytuje se v Atlantském a Tichém oceánu. Ke koupi je celý nebo již připravený ve formě steaků. Před tepelnou úpravou je dobré odstranit kůži, protože hrubé šupiny by nepropouštěly příliš dobře teplo. Maso je světle růžové, jemné, jeho chuť se nejlépe uchová při smažení v trojobale. Výborně chutná podávaný s plátkem citrónu a lehce tepelně upravenou zeleninou.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře