Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Portobello

Portobello

Přidat na Pinterest

Krémový, steakový žampion. Klobouky portobella jsou velké nejméně jako dlaň. Nemusí se loupat, jsou jemné, masité a velmi chutné. Upravují se velmi jednoduše, nejčastěji na grilu, jen okořeněné z obou stran. Dají se rovněž naplnit a zapékat nebo krájené použít na krémovou polévku i omáčku. Podavají se spolu s přílohou jako hlavní chod nebo jako doplněk k masům. Tyto žampiony koupíte na farmařských trzích a v hypermarketech.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Houbový krém s hlívou ústřičnou, portobello a lesními houbami

Houbový krém s hlívou ústřičnou, portobello a lesními houbami

Na rozpálenou pánev dáme olivový olej, portobello a hlívu ústřičnou, orestujeme, přidáme sůl, pepř a sladký...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Portobello Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
Ahoj, jednou jsem si již plněné portobello koupila v Globusu a musím všem doporučit.

Jana 30. 03. 2011, 21:26

Facebook komentáře