Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Provensálská hořčice

Provensálská hořčice

Přidat na Pinterest
Jedná se o žlutohnědou směs, která se využívá pro dochucení nejrůznějších jídel.Vyrábí se z mletých hořčičných semínek, vody, octa, soli, provensálského koření ( v tomto koření se nejčastěji setkáváme s kombinací majoránky, libečku, tymiánu, rozmarýnu, estragonu, kerblíku, bazalky) a oleje. Může být přibarvena kurkumou. Množství a složení koření poukazuje na výslednou plnou, pikantní a jemně ostrou chuť. Využijeme ji k dochucení studených pokrmů, dresingů, ale také třeba při nakládání sýra, tvorbě marinád ke grilovanému masu.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře