Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pštrosí maso

Pštrosí maso

Přidat na Pinterest
Běžně k dostání v Austrálii a USA, ale i u nás jsou již pštrosí farmy. Maso si ale nezískalo takovou oblibu a popularitu, aby bylo běžně k dostání v našich obchodech. Čerstvé maso je podobné hovězímu a to jak barvou, tak také tuhostí. Upravujeme jej podle běžných receptů, dá se smažit, grilovat a připravovat steaky. Výborně chutná dušené i pečené. Podáváme se zeleninou a bramborami. Vyplatí se při přípravě více kořenit, maso pak má lepší chuťové vlastnosti. Určitě potěší každého, kdo rád zkouší něco nového, ale nesmí nás překvapit cena masa.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře