Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pštrosí vejce

Pštrosí vejce

Přidat na Pinterest

Velikostně několikanásobně větší než vejce slepice. Jedno vejce pštrosa se vyrovná asi 25 slepičím. V některých zemích je konzumace zakázána. Chutná stejně jako běžná vejce u nás. Můžeme z něj připravovat omelety nadměrných velikostí, smaženice, pokud budeme chtít vejce upravit do podoby volského oka, musíme si pořídit větší pánev. Hotový pokrm z pštrosího vejce dochutíme solí a podáváme se zeleninou nebo zeleninovou omáčkou či salátem.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře