Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rýžový vývar

Rýžový vývar

Přidat na Pinterest

Vývar vzniklý uvařením rýže. Ochutit jej lze troškou hřebíčku, cibulí nebo kari. Je velice snadný na přípravu jídel. Pro děti šetříme solí. Použití vývaru je variabilní. V klasické kuchyni se moc nevyužívá, ale v exotické kuchyni se pro něj najde snadné využití.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Tříbarevná kaše

Tříbarevná kaše

Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, brambory rozmačkáme, postupně vmícháme rýžový vývar ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Rýžový vývar Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře