Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sambuca

Sambuca

Přidat na Pinterest
Alkoholický nápoj, původem z Itálie. Při výrobě hraje důležitou roli anýz, který dodává nápoji jedinečnou a originální chuť. Od ostatních anýzových nápojů se však odlišuje přidáním černého bezu, od kterého je odvozen i samotný název. Obsah alkoholu je poněkud vyšší – pohybuje se mezi 30 – 40%, ale chuťově je velmi sladký. Nejlépe chutná v kombinaci s kávovými zrny. Určitě nadchne milovníky sladkých nápojů, ale pozor na přehnanou konzumaci, která by mohla způsobit dočasné, ale i trvalé zdravotní problémy.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře