Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sojový olej

Sojový olej

Přidat na Pinterest
Vyrábí se lisováním sójových bobů, které obsahují velký podíl oleje. Při zahřátí vykazuje lepší vlastnosti než jiné běžně užívané oleje a je proto vhodný pro tepelné úpravy pokrmů v kuchyni. Pokud jej ale zahřejeme na příliš vysokou teplotu, může mít nepříjemné aroma. Využijeme jej i pro studenou kuchyni jako součást zeleninových salátů apod.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Cuketová pomazánka nejen na topinky

Cuketová pomazánka nejen na topinky

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, necháme rozvonět a přisypeme na hrubo nas...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Sojový olej Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře