Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srdcovka

Srdcovka

Přidat na Pinterest
Mlž, charakteristické jsou dvě miskovité lastury. Před tepelnou úpravou je vhodné srdcovky nějakou dobu namáčet ve vodě. Jejich maso je tuhé, ale chuť je vynikající a jistě potěší každého labužníka. Připravujeme je na roštu, pečeme, vaříme, grilujeme tak dlouho, dokud se schránka neotevře. Výborně chutnají s plátkem citrónu a zeleninovým salátem.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře