Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sumec

Sumec

Přidat na Pinterest
Sladkovodní ryba. Maso mladých kusů je jemné, bílé, má hrubší vlákna. Může chutí připomínat telecí nebo králičí maso. Pozor na dobu tepelné úpravy – stačí dusit 15 minut, jinak jej rozvaříme. Nejčastěji se konzervuje, sumce můžeme použít na řízky, steaky, nemá téměř žádné kosti a tak je velice pohodlnou rybou ke konzumaci, vhodný i pro děti. Připravujeme z něj ragů, můžeme jej přidat i na jehlu. Výborně chutná s různě upraveným bramborem a zeleninou.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře