Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sušená zelenina

Sušená zelenina

Použití v kuchyni

Vybrat si můžete z míchaných směsí kořenové zeleniny vhodné do polévek, omáček či pod maso, které obsahují především pastiňák, celer, cibuli a mrkev. K dostání je i balení jednodruhové jako například cibule plátky, česnek plátky, rajčata, paprikové plátky červené i zelené, kopr list a dokonce i cuketa.

Rady

Pokud vlastníte sušičku na ovoce a zeleninu, můžete si vyrobit svoji originální směs sami. Jednoduše nakrájejte svo oblíbenou zeleninu velmi nadrobno, promíchejte, oblanšírujte, aby neztratila chuť a dejte usušit při 50°C. Skladujte ve vduchotěsných sklenicích nebo plátěném sáčku v suchu a temnu. Pravidelně kontrolujte!

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Cibulová krémová polévka s mrkví

Cibulová krémová polévka s mrkví

Z mouky uděláme jíšku, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Cibuli a karotku očistíme. Nakrájíme na kolečka. ...

Sýrovo - hráškový krém

Sýrovo - hráškový krém

Uděláme jíšku, zalijeme vodou, přidáme na malé kousky nakrájené očištěné brambory. Přivedeme k varu. Přidám...

Tortelliny s brokolicovo - zeleninovou omáčkou pro nejmenší

Tortelliny s brokolicovo - zeleninovou omáčkou pro nejmenší

Nejprve si uvaříme tortellini dle návodu na obalu. Mezitím co se nám vaří těstoviny, brokolici si rozeberem...

Mls z brambor

Mls z brambor

Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu vydlabeme a plníme připrav...

Brambory s pokličkou

Brambory s pokličkou

Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka a studené je oloupeme. Brokolici uvaříme a sýr nastrouháme. Brambor...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Sušená zelenina Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře