Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tresčí játra

Tresčí játra

Přidat na Pinterest

Konzervovaný výrobek z jater mořských ryb, tresek, zpracovaných a naložených ve vlastním oleji a soli, buďto přírodní nebo také uzená. Jsou bohatá na polynenasycené Omega3- mastné kyseliny a především vitamín D a A. Olej z tresčích jater byl odedávna používán v lidovém léčitelství, především pro léčbu podvýživy, pro zdravý vývoj a růst kostí. Pozitivní je jeho účinek na funkci mozku a srdce, a to především u dětí.

 

Výborná jakou jen tak na pečivo nebo k přípravě zdravé chutné pomazánky.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Sýrová roláda

Sýrová roláda

Máslo a tavené sýry rozmixujeme, osolíme a opepříme. Přidáme na kostičky nakrájené okurky, šunku, vejce a t...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Tresčí játra Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře