Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vřetena

Vřetena

Přidat na Pinterest
Prodávají se vaječné nebo bezvaječné formy, také mouka při přípravě těsta se může lišit a tak jsou k dostání pšeničné i žitné výrobky. Charakteristickým rysem je tvar těchto nudlí. Jsou krátké a stočené do spirály, takže vytvářejí vřetena. Jsou vhodné pro přípravu těstovinových salátů, výborně chutnají ve spojení s olivovým olejem, zeleninovou omáčkou, ale také s tuňákem jsou vynikající. K dostání jsou i tříbarevná vřetena.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře